Wormencompost

Artikel 1 van 16 Volgende
€ 3,50 (inclusief 21% btw)

Wormencompost is een duurzaam product en bestaat uit turf gemengd met wormenmest en is  rijk aan snel opneembare voedingstoffen zoals: stikstof, fosfor, kalium en sporenelementen. Vanwege de unieke samenstelling van wormencompost kan het veelzijdig ingezet worden.
Omdat wormencompost fijn van structuur is en makkelijk wil mengen met bijvoorbeeld potgrond of tuingrond is het erg geschikt voor aanplanten en verplanten.
Wormencompost heeft een zeer gunstige uitwerking op de ontwikkeling van het wortelstelsel van de plant en op het bodemleven. Hierdoor groeit de plant beter en sneller en hebben planten die bemest zijn met wormencompost minder last van ziekten en zijn ze minder droogtegevoelig.
In tegenstelling met “gewone” compost bevat wormencompost dierlijke wormenmest en dus veel meer voedingstoffen en sporenelementen!
Wormencompost zit verpakt in handige en stevige plastic zakken met een inhoud van 25 liter.

Advies voor aanplanten/verplanten: 1 zak per 10 vierkante meter.
Advies voor onderhoudsbemesting: 1 zak voor 20 vierkante meter.

Vooral gebruikt voor: moestuin / bloementuin / aanplanten / verplanten 

Prijs per zak: € 3,50

LET OP:

Omdat wormencompost rijk is aan voedingstoffen moet het ondergronds niet puur gebruikt worden maar altijd goed met grond gemengd worden. De mengverhouding is ongeveer 1 deel wormencompost en 3 delen potgrond/tuinaarde.
Wormencompost kan bovengronds wel puur gebruikt worden omdat het dan niet rechtstreeks met de wortels van de plant in aanraking komt, wel is het dan van belang dat het goed verdeeld uitgestrooid wordt.

© 2019 - 2020 Tuincentrum het Sluske | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel